logo websitekleur 6

Over ons | Contact

Team Nitrilhandschoen.nl

  • Nitrilhandschoen.nl is een onderdeel van Danse Dental Care, een bedrijf sterk gespecialiseerd en vertegenwoordigd in de jarenlange advisering en verkoop van exclusief en ergonomisch tandheelkundig handinstrumentarium en medische disposables, met als specialisatie Nitril handschoenen. Door onze achtergrond en onze grote schat aan kennis en opgedane praktijkervaring, weten wij waar we over praten en kunnen wij u optimaal adviseren.
  • Doordat steeds meer beroepsgroepen prettiger en veiliger willen werken met medische (hoog kwalitatieve) disposables, krijgen wij iedere dag meer aanvragen. Uiteraard zijn wij óók deze mensen graag van dienst.
  • Weet u niet welke handschoen u nodig heeft ? Bent u niet op de hoogte van de gestelde eisen bij uw beroepsgroep? Stel uw vraag en wij helpen u aan de juiste handschoen en oeverige producten.
  • Wij kunnen u zelfs totaal ontzorgen met het juist inrichten van uw werkplek. Wij bezoeken u daarvoor graag met onze producten, zodat u alles zelf kunt beoordelen en dit geheel vrijblijvend.
  • Leg uw veiligheid in onze handen


Heeft u vragen, wilt u een proefpakket, praktijkbezoek aanvragen of kunnen wij u helpen met het plaatsen van een bestelling of een retourzending ?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; wij zijn u graag van dienst !

Vult u het contactformulier in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bedrijfsgegevens 

NITRILHANDSCHOEN.NL / DANSE DENTAL CARE                             Adres: 
                                                      
Nieuwkuijksestraat 66    (geen bezoekadres, of na afspraak)                                 
5253 AJ Nieuwkuijk                           
                                    
Tel:     073 - 6 893 792                                         
GSM:   06 - 49 893 998
Whatts App : 06-49 893 998  NIEUW
Fax:    084 - 2 277 293
Mail:    
info@dansedentalcare.nl

K.v.K. nummer 17184446
Btw.nr. NL. 1481.44.482B.01
INGbank 4403009
IBAN:  NL 72INGB0004403009
BIC: INGBNL2


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN